Zlaté náušnice s kamienkami: pravidlá výberu online

Nádherný lesk zlatých šperkov dotvára štýlový vzhľad na divadelnú premiéru, obchodnú prezentáciu, rodinnú oslavu alebo na stretnutie s priateľkami. Zistite, ako si vybrať online a bez skúšania nové zlaté náušnice s kamienkami v katalógu Fortuna Aurum.

Farebný typ budúcej majiteľky zlatých náušníc

Existujú tri základné zliatiny zlata: teplé odtiene žltej a ružovej, studená biela. Na šperky klenotníci používajú topásy, zirkóny, zafíry, ametysty vo všetkých farbách – od čiernej a sýtomodrej až po svetlo-medovú a priesvitnú modrú.

Aby šperk ladil s farbou očí, odtieňom pokožky a vlasov, pred kúpou nových zlatých náušníc zvážte farebný typ. Existujú 4 základné farebné typy, informácie o každom ľahko nájdete na internete.

Pred nákupom zlatých náušníc použite odporúčania módnych štylistov podľa farebných typov:

  • Kontrastná zima. Namiesto žltého zlata zvoľte biele. Vyhnite sa pastelovým farbám – zožltnú pokožku. Najlepšou voľbou kamienkov v náušniciach je sýtomodrá, čierna, zelená, tmavočervená.
  • Nežná jar. Na svetlé vlasy a jemný broskyňový tón pleti sú nevhodné tmavé farby. Ideálnou voľbou sú moderné zlaté náušnice zo žltého alebo ružového zlata s priehľadnými a priesvitnými kamienkami pastelových odtieňov.
  • Veľkolepé leto. Najširšia škála odtieňov očí a vlasov sa harmonicky kombinuje so studenými a nežnými farbami. Ako darček pre letný typ zvoľte zlaté náušnice z bieleho zlata s priesvitnými kamienkami v červenej, medovej, modrej alebo zelenej farbe.
  • Výstredná jeseň. Vhodné sú šperky zo žltého zlata, kde dominujú kamene. Odporúčajú sa sýte odtiene červeného vína, lesných plodov, machu, morských vĺn a oranžových tónov.

Mnohé ozdoby v katalógu Fortuna Aurum sú dostupné v rôznych zliatinách zlata. Môžete si vybrať farbu kamienkov alebo si objednať šperk podľa požadovanej farby.

Veľkosť a dizajn šperku

Aktuálne sú univerzálne zlaté náušnice s jednoduchým dizajnom, vhodné pre každý štýl ženy s aktívnym životným štýlom. Moderný dizajn zahŕňa jeden kameň, súhvezdie drobných kamienkov alebo solitér obklopený priehľadnými zirkónmi. Elegantný vzhľad majú minimalistické zlaté náušnice s hladkými líniami.

Zlaté náušnice veľkosti do 1,5 – 2 cm sú vhodné na neformálne outfity a zodpovedajú prísnemu kancelárskemu dress kódu. Pohyblivý prívesok s kamienkom je povolený, ale nemal by presiahnuť 1 cm od okraja ucha.

Moderné zapínanie zaisťuje spoľahlivé upevnenie:

Skrutka – spoľahlivý odnímateľný zámok vzadu;

Anglické – rovná horná časť a pružinový zámok pohyblivej časti vzadu;

Talianske – zapínanie s možnosťou nastavenia fixácie šperku.

Veľkosť a hmotnosť produktov sú uvedené v katalógu Fortuna Aurum a typ zapínania a zdobenia je ľahko viditeľný na fotografiách.